Afscheidscadeautjes

De webshop van Lucky Touch heeft een uitgebreid assortiment van leuke afscheidscadeautjes.

Afscheidscadeautjes voor collega's

Afscheidscadeautjes voor je collega’s of voor de vriendjes en vriendinnetjes van je kinderen op school nodig? Je kunt bij ons voor elk budget een leuk passend klein cadeautje vinden. Maak je attentie compleet met onze handige organza zakjes. Originele afscheidscadeautjes geven wordt zo nog leuker!

-- Lucky Touch - het zijn de kleine dingen die het doen! --

Afscheidscadeautjes kopen? | Lucky Touch

Er zijn 18 producten.

Item 1-18 van 18 in totaal item(s)

Groot assortiment afscheidscadeautjes

Wij hebben o.a. cadeautjes in de vorm van een kaartje "Bedankt" met een geluksbrengertje of de sleutelhanger "bedankt". Je kunt ook één van de kant-en-klare gelukszakjes gebruiken of er zelf één samenstellen met onze in veel verschillende kleuren te bestellen organza zakjes. De afscheidscadeautjes vallen altijd in de smaak, wie wil er nu niet een gelukswens ontvangen? 

De webshop van Lucky Touch heeft een uitgebreid assortiment van leuke afscheidscadeautjes. 

Afscheidscadeautjes met geluk

Lucky Touch cadeautjes gaan over geluk. Wij hebben vele gelukscadeautjes uit alle uithoeken van de wereld verzameld in onze webshop. Elk land heeft lokale gebruiken om het geluk gunstig te stemmen. Dat uit zich vaak in kleurrijke amuletten en talismannen, zoals gelukspoppetjes en verschillende geluksartikelen. Deze originele gelukscadeautjes zijn leuke presentjes om weg te geven of om uit te delen als afscheidscadeautje of bedankje.