Afscheidscadeau collega

Afscheid van een collega of afscheid nemen van je werk wil je natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Bij een afscheid van een collega of collega's wil je diegene veel geluk en succes toewensen in een nieuwe baan of bedanken voor de prettige samenwerking in de afgelopen periode. Een nieuwe fase breekt aan, maar natuurlijk niet zonder een passend afscheidscadeautje. Hier vind je leuke en originele afscheidscadeautjes voor zowel mannelijke als vrouwelijke collega's.

-- Lucky Touch - het zijn de kleine dingen die het doen! --

Afscheid collega? Afscheidscadeautjes en meer |  Lucky Touch

Er zijn 47 producten.

Item 1-30 van 47 in totaal item(s)

Afscheidscadeau collega

Afscheidscadeautjes met een geluksfactor! Verras je bijna ex collega met een leuk cadeautje om te laten zien dat je diegene waardeert. Wens deze collega veel geluk en succes toe met een nieuwe baan of neem afscheid van een collega die met pensioen gaat. Of het nu gaat om een collega in de zorg, op kantoor of in het onderwijs, in onze winkel vind je voor elk afscheid op het werk wel een passend kadootje met een persoonlijke betekenis. Er zijn kant en klare cadeautjes maar je kunt ook zelf een origineel presentje samenstellen door bijvoorbeeld een organza zakje te vullen met allerlei kleine geluksbrengers. Zo maak je het helemaal origineel en persoonlijk.

In onze winkel vind je heel veel betaalbare en goedkope cadeautjes wanneer je bijvoorbeeld een leuk uitdeelcadeautje voor meerdere collega's zoekt. 

Afscheidscadeau werk

Aan alles komt een einde en soms moet je de keuze maken om te kiezen voor een mooie nieuwe uitdaging in je carrière of ga je aan het einde van je dienstverband met pensioen. In beide gevallen wil je het afscheid nemen van je collega's niet onopgemerkt voorbij laten gaan en met een passend cadeautje je dankbaarheid voor de leuke en fijne samenwerking laten blijken. Wat dacht je van een gelukszakje vol met geluk, een sleutelhanger bedankt of een ander leuk en origineel gelukscadeautje?

Afscheid van een collega of van je collega's neem je maar één keer en dit wil je natuurlijk wel goed doen. Je weet tenslotte nooit waar je elkaar weer tegenkomt!

Kaartje afscheid collega

Een kaart bij het afscheid van je collega of collega's maakt je geschenk persoonlijk. Voeg bijvoorbeeld een kaartje bedankt toe aan je afscheidscadeautje en schrijf er een persoonlijke tekst op. Kijk voor de verschillende varianten van kaartjes bij onze gelukskaartjes en kies een leuk afscheidskaartje om bij je cadeautje te doen. Het zijn tenslotte de kleine dingen die het doen!