Gelukspoppetjes

Gelukspoppetjes zijn kleine geluksbrengers om bij je te dragen of ergens aan te hangen. De poppetjes zijn ook bedoeld om aan iemand te geven die je geluk en voorspoed wil toewensen.

In onze winkel vind je gelukspoppetjes groot en klein en in verschillende thema's om weg te geven op school, op je bruiloft, aan klanten, aan gasten op je feestje of aan iemand die je het geluk gunt.

-- Lucky Touch - het zijn de kleine dingen die het doen! --

Gelukspoppetjes - Groot aanbod & Lage prijzen | Lucky Touch

Er zijn 41 producten.

Item 1-32 van 41 in totaal item(s)

Gelukspoppetjes kopen

Je kunt bij ons grote en kleine gelukspoppetjes kopen. Deze kleine houten poppetjes komen uit de hele wereld zoals Japan, China, Thailand, Rusland, Bolivia, Peru en Mexico. Ze brengen geluk, gezondheid of laten je wensen uitkomen. Het zijn daarom leuke weggevertjes met een persoonlijke boodschap. We hebben een groot assortiment in verschillende thema's in onze winkel.

Grotere aantallen nodig om uit te delen of als giveaway? Profiteer dan van onze staffelprijzen. Lucky Touch is groothandel in gelukspoppetjes.


Gelukspoppetje betekenis

De betekenis van deze kleine geluksbrengers is die van een talisman. Een talisman brengt geluk en voorspoed. Sommige mensen hebben deze kleine amuletten in hun portemonnee, jaszak of hebben er één aan hun sleutelbos om zo het geluk dicht bij hun te houden. De grotere soorten brengen natuurlijk ook geluk en verdienen daarom een mooi plekje in je huiskamer of op jouw werkplek. De poppetjes hebben ieder hun eigen verhaal of betekenis die vermeld staat bij de verschillende varianten.

Ook zijn ze te gebruiken als sleutelhanger, tassenhanger of armband. Deze Chinese geluksbrengers hebben de volgende kenmerken, ze zijn van hout of bamboe, hebben vrolijke kleuren en hebben allen een lusje zodat je ze ergens aan kunt hangen of bevestigen.


Een origineel bedankje

Op zoek naar een passend bedankje voor je feestje om aan je gasten of relaties te geven? Hang dan een poppetje aan een kaartje met een persoonlijke tekst of geef een gelukspoppetje sleutelhanger met persoonlijke boodschap cadeau.

Tip! Hang een gelukspoppetje aan een organza zakje die je kunt vullen met kleine geluksbrengers. Een leuk geschenkje om bijvoorbeeld tijdens je huwelijk cadeau te doen.