Gelukspoppetjes

Gelukspoppetjes zijn kleine geluksbrengers om bij je te dragen of ergens aan te hangen. De poppetjes zijn ook bedoeld om aan iemand te geven die je geluk en voorspoed wil toewensen.

In onze winkel vind je gelukspoppetjes groot en klein en in verschillende thema's om weg te geven op school, op je bruiloft, aan klanten, aan gasten op je feestje of aan iemand die je het geluk gunt.

-- Lucky Touch - het zijn de kleine dingen die het doen! --

Gelukspoppetjes - Groot aanbod & Lage prijzen | Lucky Touch

Er zijn 41 producten.

Item 1-32 van 41 in totaal item(s)

Gelukspoppetjes kopen

Je kunt bij ons grote en kleine gelukspoppetjes kopen. Deze poppetjes komen uit de hele wereld zoals Japan, China, Thailand, Rusland, Bolivia, Peru en Mexico. Ze brengen geluk, gezondheid of laten je wensen uitkomen. Het zijn daarom leuke weggevertjes met een persoonlijke boodschap. We hebben een groot assortiment in verschillende thema's in onze winkel zoals:

  • Kleine houten gelukspoppetjes aan een touwtje of aan een kaartje;
  • Kimmidolls - dit is de moderne variant van de Kokeshi;
  • Kokeshi Dolls - traditionele Japanse gelukspoppetjes;
  • Lucky Dolls - grote Chinese poppetjes.

Tip! Hang een gelukspoppetje aan een organza zakje die je kunt vullen met kleine geluksbrengers. Een leuk geschenkje om bijvoorbeeld tijdens je huwelijk cadeau te doen.

Gelukspoppetjes als bedankje

Wens iemand geluk toe of geef een geluksbrenger weg als passend bedankje voor je feestje of aan gasten en relaties. Gelukspoppetjes bestellen voor zakelijke relaties? Profiteer dan van onze staffelprijzen.

Lucky Touch is groothandel en winkel in mooie en goedkope gelukspoppetjes.