Gelukspoppetjes

Gelukspoppetjes zijn kleine geluksbrengers om bij je te dragen of om ergens aan te hangen.

Er zijn 32 producten

Gelukspoppetjes kopen voor geluk en voorspoed

Je kunt in onze winkel grote en kleine gelukspoppetjes kopen, goedkoop en in verschillende thema's. Deze kleine geluksbrengers zijn leuk om weg te geven op school, aan de gasten op je bruiloft, aan klanten of aan iemand die je het geluk gunt.

De kleine houten poppetjes komen uit de hele wereld zoals Japan, China, Thailand, Rusland, Bolivia, Peru en Mexico. Ze brengen geluk, gezondheid en laten je wensen uitkomen. Het zijn daarom leuke geschenkjes met een persoonlijke boodschap. We hebben een groot assortiment in verschillende thema's in onze winkel.

Grotere aantallen nodig om uit te delen of als giveaway? Profiteer dan van onze staffelprijzen. Lucky Touch is groothandel in gelukspoppetjes.


Gelukspoppetje betekenis

Hoe gebruik je een gelukspoppetje? En wat betekenen deze geluksbrengers? Die vragen krijgen we regelmatig. De betekenis van deze kleine geluksbrengers is die van een talisman. Een talisman brengt geluk en voorspoed. Sommige mensen hebben deze kleine amuletten in hun portemonnee, jaszak of hebben er één aan hun sleutelbos om zo het geluk dicht bij hun te houden. De grotere soorten brengen natuurlijk ook geluk en verdienen daarom een mooi plekje in je huiskamer of op jouw werkplek. De poppetjes hebben ieder hun eigen verhaal of betekenis die vermeld staat bij de verschillende varianten.

Ook zijn ze te gebruiken als sleutelhanger, tassenhanger of armband. Deze Chinese geluksbrengers hebben de volgende kenmerken, ze zijn van hout of bamboe, hebben vrolijke kleuren en hebben allen een lusje zodat je ze ergens aan kunt hangen of bevestigen.


Een origineel bedankje

Op zoek naar een passend bedankje voor je feestje om aan je gasten of relaties te geven? Hang dan een poppetje aan een kaartje met een persoonlijke tekst of geef een gelukspoppetje sleutelhanger met persoonlijke boodschap cadeau.

Tip! Hang een gelukspoppetje aan een organza zakje die je kunt vullen met kleine geluksbrengers. Een leuk geschenkje om bijvoorbeeld tijdens je huwelijk cadeau te doen.