Dag van de leraar

Dag van de leraar / leerkracht cadeaus. 5 oktober 2019.

5 oktober is het de internationale dag van de leraar. Op deze de dag worden leerkrachten en leraren in het zonnetje gezet en bedankt voor hun inzet. En dat verdienen ze ook. We hebben leuke cadeaus en kleine presentjes uitgezocht die uitgedeeld kunnen worden aan docenten op elke school.

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Leraar, meester en juf cadeaus.

Waar moet een cadeau voor leraren, meesters en juffen aan voldoen? Een juf of meester cadeautje is een blijk van waardering, menselijkheid en warmte. Het gaat om de geste en niet om de grootte van het cadeau. De bedankjes die wij voor u hebben uitgezocht zijn klein maar uniek en persoonlijk. U kunt onze kaartjes “Bedankt” of “Je bent een kanjer” zelf nog persoonlijker maken door bijvoorbeeld uw eigen boodschap er aan toe te voegen.

Over de hele wereld wordt de dag van de leraar gevierd.

Leerkrachten staan centraal op deze dag, als erkenning van hun rol en belang in het onderwijs. Het begin van de dag van de leraar ligt al in de 19e eeuw. Het precieze ontstaan kent veel verschillende redenen, waaronder het herdenken van de geboorte of sterfdag van een bekende leraar of het oprichten van een nationale lerarenvereniging. De internationale dag van de leraar is sinds 1994 op 5 oktober, maar veel landen houden hun eigen datum en manier van vieren aan. In sommige landen worden er zelfs hele festivals georganiseerd! Naast dat er wordt stil gestaan bij het belang van scholing en onderwijs voor de maatschappij, wil men leraren verwennen met cadeaus of cadeautjes zodat zij weten dat wij ze belangrijk vinden.

De waardering van Lucky Touch bij Webwinkel Keur is 9.4/10 gebaseerd op 648 reviews.