Yoga dag

Yoga cadeautjes en internationale Yogadag.

21 juni 2019 is het Yoga dag. Sinds 2015 worden er op deze dag over de hele wereld yoga-events georganiseerd. Op deze dag vieren we alles waar yoga voor staat, verbondenheid en harmonie tussen mens en natuur, de eenheid van lichaam en geest. De gelegenheid om Yoga cadeautjes uit te delen.

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Hippe yoga cadeautjes

U kunt bij ons verschillende spirituele cadeautjes bestellen. De kleine yoga cadeautjes zijn leuk om uit te delen bij Yoga dag, of na een bijzondere yogales. Grotere yoga cadeaus zoals de Boeddha’s en de lotusbloem-kaarsenhouders kunnen gebruikt worden om de yoga ruimte sfeervol in te richten, maar zijn ook leuk om aan iemand te geven die helemaal gek is van yoga en de yoga lifestyle. De hippe sleutelhangers kunt u ook aan uw eigen visitekaartje of wenskaart hangen.

Yoga en wierook.

Met wierook kan sfeer gecreëerd worden om de yoga-vibe te versterken. Nag Champa wierook is een bekende traditionele wierook uit India. De wierook van Nag Champa ontspant en kalmeert. Yoga is een trendy vorm van lichaamsbeweging waarbij de geest tot rust komt. Een prettige, serene omgeving kan bevordert worden door wierook of een kaarsje aan te steken. De Thaise Boeddha straalt rust uit en kan helpen om in de juiste mindset voor meditatie en yoga te komen.

De waardering van Lucky Touch bij Webwinkel Keur is 9.3/10 gebaseerd op 676 reviews.