Betekenis edestenen A tm F

De betekenis en werking van de edelstenen A tm F.

 Een edelsteen is miljoenen jaren geleden onstaan in een van de lava lagen van de aarde. Iedere edelsteen heeft zijn eigen unieke kristal groei en iedere edelsteen bestaat uit verschillende mineralen en insluitsels. Zo heeft iedere edelsteen zijn eigen kleur, glans en uitstraling. Iedere edelsteen dankt zijn mystieke krachten aan die verschillende verschijningsvormen.

Betekenis en werking Agaat:

Agaat heeft een positieve werking op de geslachtsorganen. Al jaren is de Agaat beschermsteen voor moeder en kind tijdens de zwangerschap. De steen lost psychische spanning op (kalmeert) en geeft een gevoel van veiligheid en geborgenheid (troost). Agaat vergroot het zelfvertrouwen en vermindert twijfel. Geeft stabiliteit, zelfbeheersing en geborgenheid. Aardend, sterkt de maag, darmen en bloedsomloop. Ontgiftend. Rustige lijnen: maakt rustig. Grillige Agaat: doorbreekt rechtlijnigheid.

 

Betekenis en werking Agaat Botswana:

Deze Agaat versterkt de spiermassa en helpt bij het opbouwen van de spieren. De Botswana Agaat heeft een kalmerende werking op het lichaam en helpt bij het verdrijven van pijnen, krampen en doofheid. Ondersteunt bij het stoppen met roken. Betekenis Agaat Turitella: Prikkelt, zodat gericht kan worden op eigen wensen, bezieling en plannen. Agaat Turitella bevordert de stoelgang en verhoogt de weerstand tegen vervuiling, gif, bestraling en infecties. De rondjes die te zien zijn bij Turitella Agaat zijn versteende slakkenhuisjes.

 

Betekenis en werking Amazoniet:

De Amazoniet vermindert hoofdpijnen en helpt bij ontspannen van de nekspieren. Het vermindert krampen en helpt bij astmatische klachten. De Amazoniet is een steen die de herstellende kracht van de huidlaag bevordert en helpt daarmee tegen huidaandoeningen en eczemen.

 

Betekenis en werking Amber, Barnsteen:

Heeft een helende werking op de luchtwegen en helpt bij hooi koorts, astma, en bronchitis. Ook helpt Amber bij het verwerken van angsten en pijnen. Van oudsher wordt deze steen gebruikt bij kleine kinderen wanneer zij tandjes krijgen om de pijn te verminderen. Deze steen heeft een verwarmende werking op het karakter.

 

Betekenis en werking Amethyst

Amethyst of Amethist is een echte spirituele steen. Houdt u van paars dan zijn deze sieraden en woonaccessoires echt iets voor u. Voor meer informatie over Amethyst zie onze Amethsyst pagina

Betekenis en werking Ametrien:

De Ametrien is een steen die werkt op het innerlijk. Het geeft innerlijke rust en gelatenheid. Zorgt ervoor dat de mens langere tijd ontspannen blijft en werkt daarom goed bij stress en nervositeit. De Ametrien is een combinatie van Amethyst en Citrien en heeft dus eigenschappen van beide soorten.

 

Betekenis en werking Calciet:

Gele Calciet bevordert de wilskracht en geeft energie. Ook laat deze steen de mens open staan voor mooie dingen in het leven. Het geeft een groter gevoel van vrijheid en blijheid (levensvreugde).

 

Betekenis en werking Carneool:

Heeft een positieve werking bij de bloedsomloop en helpt tegen een hoge bloeddruk en bloedvergiftigingen. Carneool helpt kleine wondjes sneller genezen en infecties verminderen. Dit is een steen waar men blij van wordt en die tegen zwaarmoedigheid werkt. Ook goed bij kramp, koorts, suikerziekte, zenuwpijn en reuma Ook helpt Carneool tegen nachtmerries en is goed voor zakelijk succes.

 

Betekenis en werking Citrien:

Citrien Natuur: De Citrien is een steen die werkt op de hersenen. Het maakt attenter en stimuleert het logisch denken. Ook wordt de steen veel gebruikt bij plankenkoorts en examenvrees. Citrien geeft meer zelfvertrouwen en helpt over onzekerheden heen te komen. Citrien verhit: Verhitte Citrien geeft vrolijkheid en bevordert het zelfvertrouwen. Helpt tegen vermoeidheid van lichaam en geest en heeft een verminderende werking op examenvrees. Ook goed tegen opvliegers.

Bekenis en werking Chalcedoon (blauw):

De Chalcedoon heeft een positieve werking op het deel van de hersenen dat het spraakvermogen regelt. De steen wordt vaak gebruikt tegen stotteren en bij spraak stoornissen. Chalcedoon heeft een kalmerende werking en maakt rustiger en geduldiger.

 

Betekenis en werking Dumortiriet:

Is een edelsteen die positief denken stimuleert en negatieve invloeden verminderd. Daardoor kan men meer van het leven genieten. De steen geeft moed in moeilijke tijden en gaat angstaanvallen tegen.

 

Betekenis en werking Fantoom kwarts:

Deze Fantoomkwarts is een Bergkristal met een fantoom. Durf en begrenzing.

De waardering van Lucky Touch bij Webwinkel Keur is 9.3/10 gebaseerd op 676 reviews.