Betekenis edelstenen G tm N

Betekenis en Werking edelstenen.

Een edelsteen is miljoenen jaren geleden onstaan in een van de lava lagen van de aarde. Iedere edelsteen heeft zijn eigen unieke kristal groei en iedere edelsteen bestaat uit verschillende mineralen en insluitsels. Zo heeft iedere edelsteen zijn eigen kleur, glans en uitstraling. Iedere edelsteen dankt zijn mystieke krachten aan die verschillende verschijningsvormen. De betekenis van de edelstenen G tm N zijn hier beschreven. 

Betekenis en werking Granaat:

Granaat versterkt het hart. De edelsteen wordt ook gebruikt tegen vermoeidheid en futteloosheid. Het verstrekt het door zettingsvermogen en gaat ontstekingen en infecties tegen. De edelsteen helpt te ontspannen en kan de hartslag verlagen.

Betekenis en werking Grossulaar:

Deze edelsteen laat je ontspannen en de dingen accepteren zoals ze gaan. De steen is een goede hulp bij conflicten (crisis) en heeft daarbij een positief effect op samenwerking. Grossulaar stimuleert de opname van vitamine A en bevordert de vruchtbaarheid. Crisissteen, zelfvertrouwen, wilskracht.

Betekenis en werking Heliotroop:

Deze edelsteen helpt tegen bloedingen in het gezicht, vooral bij gevoelig tandvlees en bloedneuzen. Naast een helende werking heeft de steen ook een ontgiftende werking. Goed tegen insectenbeten maar werkt ook goed voor het "schoonmaken"van onze darmen en urine wegen. De steen kan verlichting geven bij bevallingen. De kleine rode vlekjes op de stenen lijken op bloedvlekjes. Energie, zelfbescherming en begrenzing. 

Betekenis en werking Labradoriet:

Labradoriet is een steen die werkt op de klieren. Daarbij activeert het enzymen, die ziekten kunnen genezen. Ook versterkt deze steen het doorzettingsvermogen en geeft geestelijk energie. De Labradoriet helpt bij het ordenen van ervaringen en indrukken . Beschermt tegen invloeden van buiten af beschermt de aura. Vermindert opvliegers, botontkalking, osteoperose. Voor gevoelige mensen. Labradoriseren= Speciaal kleur verschijnsel (grijs- tot groen blauwige spiegeling) op de splijtvlakken van Labradorieten.

Betekenis en werking Lapis Lazuli.

Lapis Lazuli is een steen die staat voor vriendschap. De steen werkt tegen depressiviteit, angsten en nervositeit en de gevolgen daarvan. Helpt ook tegen hartkloppingen en verzacht de gevolgen van een beroerte.

Betekenis  en werking Maansteen:

Maansteen is een steen die werkt op het hormoonsysteem van de vrouw. Het verlicht menstruatiepijn, helpt bij onvruchtbaarheid en vermindert het aantal en de gevolgen van opvliegers. Daarbij helpt de Maansteen tegen futloosheid en versterkt de spijsvertering. Tegen maagzuur. Van oudsher is bekend dat reizigers een Maansteen bij zich hadden voor bescherming.

Betekenis en werking Malachiet:

Malachiet is een steen die helpt tegen reuma en gewrichtsklachten. Wat weinig mensen weten is dat de Malachiet ook een positieve werking heeft bij hartkrampen en hartritmestoornissen. Ook stimuleert Malachiet het tevredenheidgevoel. Malachiet is een gelukssteen, hij absorbeert negatieve energie

De waardering van Lucky Touch bij Webwinkel Keur is 9.4/10 gebaseerd op 407 reviews.