Betekenis en werking edelstenen 0 tm Z

Betekenis en werking van edelstenen O tm Z.

Een edelsteen is miljoenen jaren geleden onstaan in een van de lava lagen van de aarde. Iedere edelsteen heeft zijn eigen unieke kristal groei en iedere edelsteen bestaat uit verschillende mineralen en insluitsels. Zo heeft iedere edelsteen zijn eigen kleur, glans en uitstraling. Iedere edelsteen dankt zijn mystieke krachten aan die verschillende verschijningsvormen.

De betekenis en werking van de edelstenen O tm Z zijn hier beschreven. 

Betekenis en werking Obsidiaan zwart:

Zwarte Obsidiaan laat de waarheid, kern van oorzaak van dingen naar boven komen. Heeft een positieve werking op angst, blokkades en trauma's. Obsidiaan heeft een stimulerende werking op de spijsvertering en doorbloeding. Versterkt het gezichtsvermogen en geeft helderheid aan geest.

Betekenis en werking Obsidiaan helder:

Heldere Obsidiaan beschermt tegen negatieve invloeden en geeft bewustwording ervan (ook confrontatie). Heldere Obsidiaan laat je genieten van de mooie kanten van het leven. Ook heeft deze steen een afslankende werking. Deze steen versterkt het gezichtsvermogen en geeft helderheid aan geest.

Betekenis en werking Obsidiaan regenboog:

Obsidiaan regenboog is een beschermende steen (beschermt aura)Laat blokkades inzien, vermindert stress in lichaam en geest. De energie van Regenboog Obsidiaan is zachter dan die van de zwarte Obsidiaan.

Betekenis en werking Obsidiaan Sneeuwvlok:

Obsidiaan Sneeuwvlok werkt op het hoofd en voornamelijk op ogen. Deze steen helpt klachten met tranende ogen en staar verminderen. Sterke meditatie steen, is niet geschikt voor kinderen. Geeft ontspanning en inzicht.

Betekenis en werking Onyx.

Onyx is een steen die werkt op de huid. Het bevordert de natuurlijke hydratatie, voorkomt schimmels en gaat zonnebrand tegen. Ook worden nagels en het haar gesterkt. Verder helpt Onyx bij oorontsteking en gaat oorsuizing en doofheid tegen. Onyx brengt harmonie tussen lichaam en ziel.

Betekenis en werking Pyriet:

Pyriet stuurt de functie van lichaamssappen, zoals bloed en gal. Door deze sturing zorgt Pyriet voor meer harmonie tussen de organen. Daarbij heeft het invloed op longen en luchtwegen. Zuurstof wordt beter in het bloed op genomen. Pyriet versterkt het zelfbewustzijn en is stimulerend voor het vinden van geluk. Men voelt zich door de werking van Pyriet weer krachtig en vol energie.

Betekenis en werking Rhodochrosiet:

Rhodochrosiet is vooral werkzaam op het verteringsstelsel. Het zorgt er voor dat vitamines en mineralen beter opgenomen kunnen worden. Verder is het een uitstekende steen voor mensen met diabetes. Deze steen gaat angst, onrust en futloosheid tegen. Rhodochrosiet geeft levenslust en harmonie. De steen geeft troost in moeilijke tijden.

Betekenis en werking Rhodoniet:

Rhodoniet heeft een sterke werking op longen en luchtwegen. Gaat slijmvorming tegen en helpt bij astmatische ziektes. Door de reinigende werking zorgt deze steen voor een betere stofwisseling en wordt het zenuwsysteem actiever. Rhodoniet verdrijft angsten en zo ook hoofdpijn. Ondersteunt en kalmeert. Het beschermt de reiziger.

Betekenis en werking Rookkwarts:

Rookkwarts versterkt het spiersysteem en zorgt voor herstel van het kraakbeen. Bevordert de vrouwelijke vruchtbaarheid en versterkt de werking van de nieren. Rookkwarts geeft voor (rouwende) mensen meer levensvreugde, brengt licht in de duisternis en zorgt voor inspiratie.

Betekenis Rutielkwarts:

Rutielkwarts versterkt de luchtwegen en voorkomt allergische reacties zoals hooikoorts. De steen helpt de adem te reguleren en voorkomt vastzittende hoest. Ook verstevigt het de rug en sterkt de zenuwen. Rutielkwarts wordt gezien als waarheids- en beschermingsteen en schenkt levenskracht.

Betekenis en werking Saffier:

Saffier is een steen die het lichaam met de ziel verbindt. Kan chronische ziekten verlichten. Het vermindert aandoeningen als gevolg van stress en bevordert de concentratie. Saffier is smaakopwekkend en helpt bij leer problemen en faalangst.

Betekenis en werking Serpentijn:

Serpentijn zorgt ervoor dat negatieve energie wegblijft. Heeft een kalmerende werking en helpt goed bij nervositeit en spanning. Geeft evenwicht. Serpentijn heeft een reinigende en pijnstillende werking. Ondersteunt het bloedsuikergehalte op peil te houden en vermindert menstruatiekrampen.

Betekenis en werking Tijgerijzer:

Tijgerijzer bestaat uit twee of drie edelstenen namelijk Rode Jaspis, Hematiet en Tijgeroog. De betekenis van deze stenen zijn van toepassing op tijgerijzer. De combinatie van deze edelstenen stimuleert ook een sterke levenswil in moeilijke situaties

Betekenis en werking Tijgeroog:

Tijgeroog activeert het denken en versterkt het concentratie vermogen. Het is een uitstekende steen bij examens. Gaat migraine en hoofdpijn tegen. Zorgt voor zekerheid. Geeft warmte en beschermt (tegen boze oog)

Betekenis  en werking Toermalijn kwarts:

Toermalijn beschermt tegen negatieve energie en zet negatieve gedachten om in positieve. Toermalijn brengt lichaam en geest in balans. Deze balans geeft ontspanning, zelfvertrouwen en vermindert angst en verdriet. Toermalijn voorkomt het aannemen van een slachtofferrol. De Toermalijn naaldjes (die door elkaar heen liggen) in de kwarts doorbreken vicieuze cirkels. De Toermalijn zonder kwarts is goed tegen elektrostress.

Betekenis en werking Zonnesteen:

Zonnesteen is een veelzijdige steen. Het helpt zowel tegen rugklachten, zoals hernia, als tegen grijze staar en darmstoornissen. Helpt tegen nervositeit en geeft levenskracht. Het zorgt voor zelfbeheersing en gaat negatieve gedachten zoals zwaarmoedigheid en somberheid, tegen. Het is een vrolijke steen. Verder goed tegen botontkalking, psoriasis en eczeem.

De waardering van Lucky Touch bij Webwinkel Keur is 9.4/10 gebaseerd op 531 reviews.