Amethyst

Amethyst sieraden en stenen

Amethyst of Amethist is een echte spirituele steen. Houdt u van paars dan zijn deze sieraden en woonaccessoires echt iets voor u.

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • Armband Mix 2
  Armband Mix 2

  Edelsteen armband Met zeven verschillende edelstenen. 1 cm.

  € 12,50
 • Bloem Amethyst
  Edeksteen bloemetje Amethyst

  Edelsteen Bloempje Amethyst op Bergkristal. Geef een bloemetje cadeau. 7 cm

  € 9,95
 • Donut Amethyst a
  Donut amethyst hanger

  Donut Amethyst hanger. Spiritualiteit 2,5 cm

  € 4,80
 • Donut Amethyst b
  Donut amethyst hanger

  Grote donut hanger Amethyst. 3 cm. Spiritualiteit

  € 6,80
Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Amethist Sieraden in verschillende stijlen

Amethyst sieraden zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en uitvoeringen, kralen of bedel armbanden zijn helemaal hip. Amethyst hangers zijn verkrijgbaar als luxe sieraden maar ook als alternatieve gezondheidshangers die u kunt dragen aan een leren veter. Wees voorzichtig met parfum en water want edelsteen sieraden houden daar niet van. Wil je de Amethyst sieraden opladen of ontladen dan kan dat met een edelsteen reinigingsset. 

Amethyst / Amethist werking

De Amethyst werkt op de hersenen en wordt vaak gebruikt bij spanningshoofdpijn en migraine. Een echte hoofpijn steen. Werkt goed bij slapeloosheid, maagpijn en bevordert bloedsomlop. De Amethyst: wordt vaak gebruikt bij meditaties en heeft een kalmerende werking op het hart en versterkt zenuwen. Geeft innerlijke rust en ontspant nekspieren en schouderbladen. Paars is de kleur van spiritualiteit.  

Naamgeving Amethyst / Amethist:

De naam Amethyst of Amethist is afgeleid van het Griekse 'Amethystos' dat vertaald word als niet dronken of nuchter. Door de paarse Amethyst kleur die op de wijndruif lijkt, werd de steen in verband gebracht met de God van de wijn.

Algemene informatie Amethyst stenen:

Amethyst is een kwarts. Kwarts is het meest voorkomende mineraal. 12% van de aardkorst bestaat uit kwarts. Kwarts kristallen zijn bijna altijd zeskantige prisma's. Deze edelsteen is de derde steen op de derde rij van het borstschild van de hoge priester. Bisschoppen in de kerk van Rome dragen de Amethist in een ring.

Hoe ziet de Amethyst er uit?

De edelstenen hebben een rijke, diepe paars violet kleur met een sterke schittering en glans. De kleur kan variëren van licht- tot donker violet of roodachtig violet. De kleur van de stenen is meestal niet egaal maar verdeeld in kleur zones. Vloeistof en insluitsels komen veelvuldig voor en die geven de Amethist glans en schittering. De fantoom Amethist is een Amethyst steen met een laag melkkwarts en agaat en vertonen vaak mooie tekeningen.

Edelsteenwater Amethyst:

Amethyst water geeft inspiratie en wijsheid en zorgt voor een optimale ontspanning. Dromen worden verhelderd.

Sterrenbeeld + Amethyst:

Vissen.

Chakra + Amethyst:

 Kruinchakra

De waardering van Lucky Touch bij Webwinkel Keur is 9.4/10 gebaseerd op 648 reviews.