Aventurijn

Aventurijn, groene edelsteen sieraden

Hier bent u op het juiste adres om Aventurijn sieraden en stenen te bestellen. Ook vindt u hier informatie over de werking van deze edelsteen. Aventurijn is de edelsteen die bekend staat voor geestelijke groei.

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 • Donut Aventurijn c
  Donut aventurijn aan hanger

  Donut Aventurijn aan zilverkleurige hanger. Geestelijke groei. 2,5 cm.

  € 7,90
 • Donut Aventurijn d
  Donut hanger aventurijn met Yin Yang

  Grote donut aan Yin Yang hanger Aventurijn. Geestelijke groei. 3,5 cm.

  € 15,90
 • Donut Aventurijn e
  Donut hanger aventurijn geluk

  Geluks donut hanger Aventurijn. Geestelijke groei en geluk. 3,5 cm. Inclusief leren veter.

  € 7,95
 • Donut Aventurijn f
  Aventurijn hanger spiraal

  Donut Aventurijn aan spiraal. Geestelijke groei. 2,5 cm.

  € 7,45
Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
 1. 1
 2. 2

Aventurijn Sieraden in verschillende stijlen.

Aventurijn sieraden zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en uitvoeringen, sportieve of trendy armbanden zijn helemaal in. Aventurijn hangers zijn ook verkrijgbaar als luxe sieraden en als betaalbare gezondheidshangers. Wees voorzichtig met parfum en water want edelsteen sieraden houden daar niet van. Wil je de Aventurijn sieraden opladen of ontladen dan kan dat met een edelsteen reinigingsset.

Aventurijn Werking:

Deze groene edelsteen vermindert huidproblemen zoals eczeem, acne, psoriasis, jeuk en ontstekingen. Maakt oneffenheden in het gezicht egaal en laat de huid ademen. Bevordert haargroei en laat het weer stralen. De steen versterkt de persoonlijkheid en helpt bij het maken van de juiste keuzes. Goed voor het hart, bevordert groei zowel lichamelijk als geestelijk, maakt onrustige kinderen rustiger.

Naamgeving Aventurijn of Avanturijn

De naam Aventurijn komt van een geproduceerde glasmassa (Aventurine) die een bijzondere glans heeft door heel fijne koperschilfertjes. Deze steen kreeg zijn naam omdat hij er net zo uitzag.

Hoe ziet de Aventurijn er uit:

Een Aventurijn steen is een compacte kwartskristal dat rijkelijk vermengd is met glimmer- of hematietschubjes. De groene Aventurijn kleur ontstaat door ontelbare plaatjes van de chroomgroene mica soort fuchsiet. De groene Aventurijn sieraden kennen diverse groen tinten van donkergroen tot uitzonderlijk lichtgroen. Bij andere insluitsels zoals Hematiet ontstaan dan ook roodbruin-tinten. De blauwe Aventurijn steen is gekleurd door het mineraal Dumortiriet.

Algemene informatie Aventurijn:

Het keizerlijk zegel van China was uit deze steen gesneden vanwege de hemelse eigenschappen die alle groene stenen bevatten. Soms wordt het als Jade verkocht. 

Sterrenbeeld: Kreeft

Chakra: Chakra 4, hart-chakra.

De waardering van Lucky Touch bij Webwinkel Keur is 9.3/10 gebaseerd op 676 reviews.