Bergkristal

Bergkristal sieraden en stenen

In deze categorie kunt u al onze Bergkristal sieraden bestellen en onderaan deze pagina kunt u informatie vinden over deze steen. Bergkristal is de edelsteen die bekent staat voor reiniging en vitalisatie.

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Bergkristal sieraden in verschillende stijlen

Bergkristal kralen armbanden met bedels en splitarmbandjes zijn zeer populair. Bergkristal donuts kunnen sportief gedragen worden bijvoorbeeld aan leren veter of gedragen worden aan een zilveren hanger en ketting. Bergkristal sieraden houden niet van langdurig in contact staan met water en parfum. Wil je de deze sieraden ontladen dan kan dat met edelsteentjes hematiet.

Werking Bergkristal:

Bergkristal helpt tegen krampen, pijnen (rugpijn) en menstruatieklachten. Ook staat deze steen er om bekend dat het de werking van andere stenen versterkt en andere edelstenen kan opladen. Het is een perfecte steen voor depressieve mensen en werkt goed bij vermoeidheid (geeft kracht) en slapeloosheid. Vitaliseert en reinigt. Ondersteunt de concentratie en helder denken.

Naamgeving Bergkristal:

De naam Bergkristal is afgeleid van het Griekse 'krystallos' dat helder ijs of bevroren water betekent. Hoe ziet de Bergkristal eruit? Een Bergkristal steen is een kleurloze kwarts. Er zijn heel heldere en volledig doorzichtige bergkristallen, maar ook wolkige en witachtige. U ziet vaak mooie barsten en splijtlijnen in Bergkristal. Een egale, vrijwel witte Bergkristal soort, draagt de naam 'melkkwarts'.

Algemene informatie Bergkristal:

Bergkristal is een kwarts. Kwarts is het meest voorkomende mineraal. 12 % van de aardkorst bestaat uit kwarts. Kwarts kristallen zijn bijna altijd zeskantige prisma's. Bergkristal is een goede warmte geleider.

Edelsteenwater Bergkristal:

Bergkristal edelsteenwater verbetert het concentratievermogen. Heeft een positief effect op het zelfvertrouwen en zorgt voor innerlijke stabiliteit.

Sterrenbeeld: Stier en Leeuw.

De waardering van Lucky Touch bij Webwinkel Keur is 9.4/10 gebaseerd op 648 reviews.