Fluoriet

Fluoriet sieraden met mooie paarse en groenen kleuren

In deze categorie kunt u al onze Fluoriet sieraden en stenen bestellen. Fluoriet is de edelsteen voor concentratie en het neutraliseren van electro stress.

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 • Fluoriet hanger
  Fluoriet hanger

  Fluoriet hanger ruw of glanzend. 1,5 a 2 cm

  € 3,50
 • Hanger Fluoriet a
  Sterling zilveren fluoriet hanger

  Luxe edelsteen hanger regenboog Fluoriet. Concentratie. 4,5 cm

  € 57,50
 • Hanger Fluoriet b
  Edelsteen hanger fluoriet

  Luxe edelsteen hanger regenboog Fluoriet. Concentratie. 5 cm

  € 69,95
 • Hanger Fluoriet c
  Edelsteen hanger Fluoriet

  Luxe edelsteen hanger regenboog Fluoriet. Concentratie. 4,5 cm

  € 56,40
Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
 1. 1
 2. 2

Fluoriet sieraden in verschillende stijlen.

Fluoriet sieraden zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en uitvoeringen, met name bij de luxe hangers komt deze steen heel mooi tot zijn recht. Een echte eyecatcher. Deze sieraad hangers zijn van achter open zodat het licht door de edelsteen schijnt waardoor je de kleuren van de Fuoriet helder ziet. Wees voorzichtig met uw parfum en water want edelsteen sieraden die daar langdurig mee in aanraking komen worden er niet mooier op. Wil je de Fluoriet sieraden opladen of ontladen dan kan dat met een edelsteen reinigingsset

Werking Fluoriet:

Fluoriet groen: Is een steen die vaak wordt gebruikt bij het studeren. Het helpt ordenen van gedachten en laat een duidelijke lijn in de stof zien. De groene Fluoriet zorgt ervoor dat verbanden gemakkelijk gelegd worden in moeilijke vraagstukken.

Fluoriet regenboog: Bevordert liefde en vriendschappelijke relaties. De steen heeft een positieve invloed op de hersenen en stimuleert daardoor het helder denken en concentratie. Heeft daarbij ook een sterk ontspannende kracht. Deze steen wordt samen met de zwarte Toermalijn vaak gebruikt bij het werken met de computer, de stenen egaliseren elektromagnetische straling. De kleur paars stimuleert de spiritualiteit.

Naamgeving Fluoriet:

De naam Fluoriet komt van het Latijnse woord 'fluere' dat stromen betekent en van het in kristal ingesloten fluorgas. In deze steen zit 'fluor' ingesloten als gas.

Hoe zien Fluoriet stenen er uit:

Een Fluoriet steen is een doorzichtige, glasglanzende stof die gewoonlijk in lichttinten van violet, groen, geel en karmijnrood voorkomt; dit kristal is zelden kleurloos. Wit licht wordt door sommige fluorkristallen als groen gereflecteerd, terwijl doorvallend licht andere Fluoriet kristallen zacht violet kleurt.  

Sterrenbeeld en Fluoriet: Niet eenduidig.

Chakra en paarse Fluoriet: Chakra 7. Kruinchakra.

De waardering van Lucky Touch bij Webwinkel Keur is 9.3/10 gebaseerd op 676 reviews.