Jaspis

Jaspis sieraden en stenen

In deze categorie kunt u al onze Jaspis sieraden en stenen bestellen. Jaspis informatie vindt u onderaan deze pagina. Jaspis is de edelsteen die activeert en stevigheid geeft.

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • Donut Jaspis aa
  Donu Japsis landschap

  Donut hanger Jaspis landschap. Versterkt ego. 2,5 cm.

  € 3,65
 • Donut Jaspis b
  Donut jaspis groot

  Donut hanger Jaspis rood. Aardend. 3,5 cm.

  € 6,40
 • Donut Jaspis c
  Donut hanger van edelsteen jaspis

  Donut Jaspis aan zilverkleurige hanger. Aardend. 2,5 cm.

  € 7,20
 • Donut Jaspis d
  Donut edlsteen jaspis

  Grote donut aan Yin Yang hanger Jaspis rood. Aardend en balans. 3,5 cm.

  € 16,20
 • Donut Jaspis e
  Donut jaspis geluk

  Geluks donut hanger Jaspis rood. Aardend en geluk. 3,5 cm. Inclussief leren veter.

  € 8,30
 • Donut Jaspis f
  Donut jaspis spiraal

  Donut Jaspis aan spiraal hanger. Aardend. 2,5 cm.

  € 7,20
 • Donut Jaspis g
  Donut jaspis sterling zilver

  Donut Jaspis aan spiraal hanger. Sterling zilver. Aardend. 3,5 cm.

  € 23,50
 • Doorboorde Jaspis a
  Doorboorde Jaspis

  Doorboorde Jaspis inclusief leren veter. Aardend 3 cm.

  € 4,95
Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Jaspis sieraden in verschillende stijlen.

Jaspis sieraden zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, kleuren en uitvoeringen. Jaspis kralen armbanden en Jaspis donuts zijn erg populair. De kleur van Jaspis Breccie, Jaspis Rood en Jaspis Landschap past bij mensen waarbij herfst- of natuurlijke kleuren heel goed staan. Bij een mooie bruine, donkerblauwe of mosgroene jurk of blouse komen deze stenen sieraden er goed uit. Het zijn stijlvolle sieraden. Jaspis sieraden kunt u reinigen met Bergkristal en Hematiet steentjes.

Naamgeving Jaspis:

De naam Jaspis is heel oud en komt in diverse Oosterse talen voor. Yashpeb (Hebreeuws), Ashpu (Assyrie) en de Griekse betekenis van Jaspis is gespikkelde steen. Ongeveer 2000 jaar geleden werd de naam Jaspis voor het eerst gebruikt voor de steen die we nu onder die naam kennen.

Hoe ziet de Jaspis er uit?

Japis Breccie: Is rood/bruin met grillige witte en beige lijnen en vlekken. Jaspis Dalmatiër/Luipaard: Heeft kleine ronde tekeningen in beige en bruin. Jaspis Landschap: heeft landschapachtige tekeningen door insluitsels. Jaspis Rood: Heeft een mooie rode tot donkerrode, tot bruinachtige kleur. Met af en toe witte of donkere lijnen. Jaspis Zebra: Deze edelsteen is een combinatie met zwart/wit en doorzichtig helder. Tijgerijzer: Is een combinatie van Rode Jaspis en Hematiet.

Algemene informatie Jaspis:

Eeuwen voor de geboorte van Christus was Jaspis een van de waardevolste stenen. Veel amuletten en zegels van Jaspis zijn gevonden in Japan, Egypte en Mexico. 

Betekenis en werking Jaspis Breccie: Vermindert misselijkheid, vooral tijdens zwangerschap. Deze steen stimuleert het reukvermogen. Heeft fysiek een positief effect op epilepsie en helpt tegen nachtmerries. De rood/ bruine kleur geeft stevigheid en is aardend.

Betekenis en werking Jaspis Dalmatiër/Luipaard: Geeft wilskracht om door te gaan. Bevordert de zwangerschap en helpt negatieve gedachten om te zetten in positieve.

Betekenis en werking Jaspis Landschap: Helpt bij emotionele problemen en sterkt het "geloof in je zelf".

Betekenis en werking Jaspis rood. De rode Jaspis versterkt de bouwcellen en stimuleert celregeneratie. Het versterkt ons immuunsysteem en zorgt voor een betere afweer. De rode kleur activeert en is aardend. Gaat leverinfecties tegen en ondersteunt de maag en nieren.

Betekenis en werking Jaspis Zebra: Deze edelsteen stimuleert de wilskracht. Jaspis Zebra heeft bovendien een bevorderende werking op de blaas, lever en nieren.

Betekenis en werking Tijgerijzer: Werking van beide stenen, zie Rode Jaspis en Hematiet. De combinatie van de twee stenen stimuleert ook een sterke levenswil in moeilijke situaties.

Edelsteenwater Jaspis: Jaspiswater activeert, stimuleert en geeft kracht.

Sterrenbeeld Jaspis: Ram en Weegschaal

Chakra Jaspis rood en Jaspis breccie: Stuitchakra, 1e Chakra

De waardering van Lucky Touch bij Webwinkel Keur is 9.3/10 gebaseerd op 676 reviews.