Rozenkwarts

Rozenkwarts sieraden en stenen

In deze categorie kunt u al onze Rozenkwarts sieraden en stenen bestellen. Rozenkwarts is de steen van de liefde en creativiteit.

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • Donut Rozenkwarts b
  Donut rozenkwarts

  Grote donut hanger Rozenkwarts. Creativiteit. 3 cm.

  € 5,20
 • Donut Rozenkwarts d
  Donut rozenkwarts Yin Yang

  Grote donut aan Yin Yang hanger Rozenkwarts. Creativiteit en balans. 3 cm.

  € 14,95
 • Donut Rozenkwarts e
  Donut rozenkwarts geluk

  Donut hanger Geluk Rozenkwarts. Inclusief veter Creativiteit. 3 cm.

  € 6,95
 • Donut Rozenkwarts g
  Donut sterling zilver spiraal

  Donut Rozenkwarts. Met sterling zilver spiraal. Creativiteit. 3 cm.

  € 22,95
Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Rozenkwarts sieraden in verschillende stijlen.

Rozenkwarts sieraden zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en uitvoeringen. Rozenkwarts armbandjes, splitkettingen en donut hangers zijn erg populair. De kleur van Rozenkwarts stenen past bij mensen waar pastel tinten of zomerse kleuren heel goed bij staan. Bij een mooie lichtgrijze, konings blauwe of turkooise jurk of blouse komen deze stenen sieraden er goed uit. Het zijn stijlvolle sieraden. Rozenkwarts sieraden kunt u reinigen met Bergkristal en Hematiet steentjes.

Betekenis en werking Rozenkwarts:

De nadruk van Rozenkwarts ligt in de werking op het hart en het bloed. Het versterkt het verstand (scheppend denken) en voorkomt duizeligheid en ouderdomskwalen. Rozenkwarts bevordert de creativiteit en volwassenheid, daarbij laat het de schoonheid van dingen inzien en is prima tegen liefdesverdriet. Rozenkwarts troost, stimuleert de fantasie, liefde en harmonie. Helpt bij heimwee. Een echte kindersteen die positief werkt voor moeder en kind.

Naamgeving Rozenkwarts:

Deze edelsteen dankt zijn naam aan de mooie roze kleur, die ontstaat door de aanwezigheid van mangaan. De intensiteit van de kleur is afhankelijk van de hoeveelheid mangaan die in het gesteente aanwezig is.

Hoe ziet een Rozenkwarts er uit?

Rozenkwarts komt voor als kristal, vaak op een laag Bergkristal (zeldzaam) of als massief gesteente zonder uiterlijke kristalvorm. Rozenkwarts stenen zijn vrijwel niet doorzichtig en hebben daardoor een wolkig effect. De Rozenkwarts stukken vertonen meestal scheuren en barsten. De Rozenkwarts kleur gaat van vrijwel kleurloos naar helder en diep roze.

Algemene informatie Rozenkwarts:

Rozenkwarts is een kwarts. Kwarts is het meest voorkomende mineraal. 12% van de aardkorst bestaat uit kwarts. Kwarts kristallen zijn bijna altijd zeskantige prisma's. Rozenkwarts draagt alle goede en positieve eigenschappen van moeder Aarde in zich en een mooier welkomstgeschenk (geboortegeschenk, kraam cadeau) is niet denkbaar.

Edelsteenwater Rozenkwarts: Rozenkwarts edelsteenwater bevordert de liefde en romantiek. Zorgt voor vitaliteit en stimuleert daadkracht.

Sterrenbeeld en Rozenkwarts: Stier.

Chakra en Rozenkwarts: Hartchakra.

De waardering van Lucky Touch bij Webwinkel Keur is 9.3/10 gebaseerd op 676 reviews.