Fair trade cadeautjes

Fair Trade cadeautjes en producten

Deze cadeautjes zijn betaalbaar en toch Fair Trade. Je ziet dat ze met aandacht gemaakt zijn. De Fair Trade producten zijn van een mooie kwaliteit.

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Wat is Fair Trade?

Fair trade betekent eerlijke handel, er word een eerlijke prijs betaald voor producten die eerlijk worden geproduceerd. Dit komt erop neer dat je bij fair trade producten weet dat het geproduceerd is onder verantwoorde werkomstandigheden, en dat de betaalde prijs klopt met de productiekosten. Er zijn verschillende keurmerken die controleren of bij elke stap in de handelsketen aan deze voorwaarden word voldaan. De fair trade cadeautjes die wij aanbieden zijn dus door iemand gemaakt onder menswaardige arbeidsomstandigheden.

Onze Fair Trade producten

De fair trade producten die Lucky Touch verkoopt zijn onder andere van het merk Fair Trade Original en Sarana. Veel van onze fair trade leveranciers zijn aangesloten bij de World Fair Trade Organization, dit is de grootste globale fair trade organisatie. Onze andere leveranciers werken volgens vergelijkbare principes om de stempel fair trade te waarborgen. Wij weten hierdoor zeker dat de producten en cadeautjes die wij op deze pagina aanbieden het écht verdienen fair trade genoemd te worden. Wij streven er naar in de toekomst onze categorie fair trade cadeautjes en producten uit te breiden.

De waardering van Lucky Touch bij Webwinkel Keur is 9.4/10 gebaseerd op 648 reviews.