Lucky Cat gelukshanger b

Meer Views

Lucky Cat gelukshanger b

Wees de eerste om dit product te waarderen

Lucky Cat gelukshanger

Deze gelukshanger heeft een vlinder en drie Lucky Cats van porcelein. De vlinder staat voor vrijheid en de Lucky Cats brengen geluk. U kunt de gelukshanger ophangen in uw auto, of in uw huis bij een deur kozijn. Of u kunt hem gebruiken als tassenhanger.

De Lucky cats zijn 1,5 cm groot. De hanger is in totaal 28 cm lang.

€ 2,40

Prijzen

  • Koop 10 voor € 2,20 per stuk   9%
  • Koop 100 voor € 1,80 per stuk   25%

Lucky Cat gelukshanger

Deze gelukshanger heeft een vlinder en drie Lucky Cats van porcelein. De vlinder staat voor vrijheid en de Lucky Cats brengen geluk. De Rode draad en kwast van de gelukshanger stimuleren de Chi energie (levensenergie)

U kunt de gelukshanger op hangen in uw auto, of in uw huis bij een deur kozijn. Of u kunt hem gebruiken als tassenhanger.

De Lucky Cats zijn 1,5 cm groot. De gelukshanger is in totaal 28 cm lang.

Lucky Cats leuke geluksbrengers.

De aller populairste onder de geluksbrengers in het tegenwoordige Japan en China is de Lucky Cat, Maneki Neko, of wel de "wenkende kat" Er zijn kleine Lucky Cats verkrijgbaar, om op het lichaam te dragen en veel grotere Lucky Cats, soms groter dan levensgroot. Overal kom je Lucky Cats tegen in Japan: in bussen, in huizen en ook veel in winkeletalages, waar de Lucky Cats de klanten wenken om binnen te komen. Oorspronkelijk komt de Lucky Cat uit Japan maar ook in China is het nu een gelukssymbool.

Wilt u een collega of vriend veel geluk en rijkdom toe wensen dan zijn deze Lucky Cats een origineel cadeau.

De waardering van Lucky Touch bij Webwinkel Keur is 9.4/10 gebaseerd op 531 reviews.