Lucky Cat lux d

Meer Views

Lucky Cat lux d

Wees de eerste om dit product te waarderen

Lucky Cat jongen.

Lucky Cat of gelukskat is een spaarpot. De mooie beschilderde Lucky Cat heeft een blauwe kimono. De Lucky Cat is een geluksbrenger en dus te gebruiken als gelukscadeau.

De Lucky Cat is van porselein is 10 cm groot

€ 47,95

Prijzen

Lucky Cat jongen.

Deze mooie porceleinen Lucky Cat is een jongen en hij heeft een licht blauwe kimono aan. De kimo is mooi afgwerkt met bloemen waaiers en een blauwe strik. Hij heeft als gelukssymbool een lang werpige gouden munt (Koban) en blauwe bol in zijn poot. De Lucky Cat is een spaarpotje. Doe een muntje in de spaarpot om de finnanciele energie te laten stromen. Laat hem comfortabel zitten op het rode kussentje.

Ook leuk als kraamcadeau.

De Lucky Cat is van het merk Jin Shi Work House is een Japans merk en is nergens in Nederland verkrijgbaar. Wij halen ze zelf rechtstreeks uit China.

Lucky Cats leuke geluksbrengers.

De aller populairste onder de geluksbrengers in het tegenwoordige Japan en China is de Lucky Cat, Maneki Neko, of wel de "wenkende kat" Er zijn kleine Lucky Cats verkrijgbaar, om op het lichaam te dragen en veel grotere Lucky Cats, soms groter dan levensgroot. Overal kom je Lucky Cats tegen in Japan: in bussen, in huizen en ook veel in winkeletalages, waar de Lucky Cats de klanten wenken om binnen te komen. Oorspronkelijk komt de Lucky Cat uit Japan maar ook in China is het nu een gelukssymbool.

Wilt u een collega of vriend veel geluk en rijkdom toe wensen dan zijn deze Lucky Cats een origineel cadeau.

Magento Catalog Menu Widget by EMThemes Magento Themes & Magento Templates