Wierook

Wierook HEM, Satya en Goloka uit India

Hand gerolde wierook. Diverse wierook merken zoals Hem wierook, de Indiase Satya Nag Champa wierook en diverse Goloka wierook.

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Wat is wierook:

India produceert de meeste wierook van de wereld. India exporteert naar westerse landen maar ook naar Aziatische landen zoals China en Japan. De meeste wierook die wordt verkocht zijn de wierook stokjes.

De ingrediënten van wierook stokjes zijn een dun bamboe stokje, een soort deeg mix van gom, van de bast van een boom, zaagsel of houtskool poeder. Als het mix deeg nog nat is wordt het bijvoorbeeld gerold in een masala (mengel van kruiden) of na enkele dagen gedroogd te zijn wordt het ondergedompeld in verschillende harsen zoals mirre of amber.

HEM wierook

Het merk HEM is het meest verkochte wierook merk over de hele wereld. Hem wierook word handgemaakt in India. Het gebruik van wierook is een mix van cultuur en traditie. Wierook word gebrandt tijdens gebeden, yoga en meditatie. Tegenwoordig wordt wierook in het westen ook steeds meer gebruikt als huisgeur. Hem wierook kan helend, activerend of rustgevend zijn. Voor iedere beleving en voor iedere kamer in huis of op de werkplek is wel een Hem wierook stokje te vinden.

Satya Nag Champa wierook

Wie naar India is geweest en naar Varanasi, de 2700 jaar oude stad aan de heilige revier de Ganges herkent deze bekende Nag Champa wierook. Satya heeft meerdere soorten wierook maar de Satya Nag Champa is toch wel de bekendste. De Champaka boom heeft een bloem met deze bekende geur. Dus als u bij een product Champa ziet staan dan weet u dat dat product een typische Champa geur heeft.

Goloka wierook

Goloka wierook wordt ook gemaakt in India en is verkrijgbaar met verschillende Indiase kruiden of bloemen geuren. Ook Goloka heeft naast vele bloemen geuren ook de bekende Champa bloem geur. Wij verkopen ook de Goloka Nag Champa.

De waardering van Lucky Touch bij Webwinkel Keur is 9.4/10 gebaseerd op 648 reviews.