Gastenboek

Frits Humme 25 mei 2018 op 14:42 Reply

YOGA SLEUTELHANGER

Ik kreeg deze week een yoga sleutelhanger toegestuurd, een 'uitdeelcadeautje'. Hoewel ik de geste nog wel kan waarderen vind ik dit beslist geen yogacadeautje. Het draagt vooral bij aan nog meer plasticvervuiling en is vooral een blijk van verspilling.
José Wijnbergen 21 mei 2018 op 15:44 Reply

Wat een Service !!

Ik heb al een aantal keren superleuke dingetjes besteld, en iedere bestelling is weer een feestje om te ontvangen, elke keer zit er een gelykbrenger bij en nu zelfs een leuke ketting!
Karin is zeer klantvriendelijk dus ik bestel hier heel graag mijn spulletjes
Toos 21 maart 2018 op 18:49 Reply

Gelukszakjes


Ik had 25 gelukszakjes besteld van 7 x 9 cm deze lagen de volgende dag reeds in de brievenbus, helaas bleken deze te klein om dat erin te doen wat ik in gedachten had. Dus heb ik gebeld of ik ze mocht ruilen voor de grotere zakjes van 9 x 12 cm. Dit was geen probleem. De kleinze zakjes gelijk retour afzender en de volgende dag al lagen de grotere zakjes in de bus en dit alles zonder extra (porto) kosten. Echt super.
Suzet 1 februari 2018 op 16:16 Reply

snelle reactie en persoonlijke service

Meteen reactie na mijn bestelling en nog zelfde dag verzonden. Zeer goede service! Bedankt!
Jeron 23 januari 2018 op 05:58 Reply

Bestelling

Ik heb een aantal hele mooie en leuke dingen besteld maar geen bevestiging op de mail gehad dat het verzonden is. Morgen wil ik het geven aan mijn dochter en de rest van de familie als dank voor de steun in de afgelopen periode. Ik hoop dat het nog gaat lukken.
Lucky Touch 24 januari 2018 op 15:51 Reply
Hallo Jeron we hebben contact met elkaar gehad. Als het goed is heeft u de bestelling al ontvangen. :-) Groet Karin van Lucky Touch
geertje 12 januari 2018 op 11:14 Reply

gelukspoppetjes

Wat geweldig... ivm de uitgave van het boek van mijn nichtje over Niet Aangeboren Hersenletsel krijgen we 100 gratis gelukspoppetjes om het boek hiermee geluk te laten brengen. TOP !
Cindy 30 december 2017 op 10:11 Reply

Snelle service!

Eergisteren besteld en gisteren al ontvangen, netjes verpakt en super snel. Bedankt
Annick 22 december 2017 op 21:15 Reply

Prima service

Alles online besteld en afgehandeld, maar kreeg toch een persoonlijke service, werd prima en vriendelijk op de hoogte gehouden. Hier ben je geen nummer maar een gerespecteerde klant. Nochtans was mijn aankoopbedrag miniem. Bedankt!
Rosette 22 december 2017 op 09:43 Reply

gelukbrengers met een extra hart

Gelukbrengers besteld voor het goede doel voor de Kerstdagen. Een mooi gebaar gekregen van Lucky Touch. Een bedrijf met een hart! Online bedrijf en toch de warmte voelen.
Monique 7 oktober 2017 op 10:28 Reply

Happyniss boeddha kaartjes

Wat een geweldige klantenservice!! Op zaterdag dicht zijn en dan toch bellen en mailen om het probleem oplossen. Voorbeeldwaardig!!
Bedankt voor de service

Magento Catalog Menu Widget by EMThemes Magento Themes & Magento Templates