Gastenboek

Rona van der Gragt 5 september 2018 op 08:15 Reply

contact over betaling

Beste,
ik wil een groot aantal sleutelhangers bestellen voor onze vakantiekrachten om hen te bedanken voor de afgelopen tijd. Nu zie ik dat er maar een aantal betaalmogelijkheden zijn en aangezien het gaat om een bedrijfsaankoop is mijn vraag. Kan het ook via een factuur?
Hoop snel van u te horen zodat we snel over kunnen gaan tot bestellen en de vakantiekrachten hun presentje op kunnen sturen
karin van Lucky Touch 7 september 2018 op 15:10 Reply
Hallo Rona, ondertussen hebben we al contact met elkaar gehad. Inderdaad bedrijven, scholen en zorginstelling kunnen bestellen op factuur. Men kan dat aangeven op de kassa pagina in het tekst venster. Wij passen dan achter af uw bestelling aan. We versturen dan eerst uw bestelling en u betaalt achteraf. Vriendelijke groet Karin
Anita van Rumt 6 juli 2018 op 13:49 Reply

snelle levering

super snelle levering. en wat een leuke dingen allemaal.
ga nog wat bestellen was wat vergeten...
bedankt.
Mirjam 5 juli 2018 op 21:24 Reply

Blij met snelle levering!

Hele mooie Boeddha sleutelhangers ontvangen, super service en vlotte levering :-)
Ik ga ze gebruiken als toitoitoi's voor 12 danseresjes.
Bedankt!
Tamara 28 juni 2018 op 22:36 Reply

Gelukspoppetjes

Ik heb eergisteren gelukspoppetjes besteld. Ze kwamen vandaag al binnen netjes verpakt met een erg leuk cadeautje voor onszelf erbij. Wat een feestje om zo uit te pakken. Geweldig!!!!!
Rita van Vliet 31 mei 2018 op 18:17 Reply

compliment

Wat een feest toen ik het pakket open maakte. Keurig verpakt prachtige Japanse popjes en een verrassing van geluk.
Heb gelijk meer besteld. Mooi om cadeau te geven. Heel apart cadeau. Zoveel kennissen dat je een voorraad moet hebben.
Frits Humme 25 mei 2018 op 14:42 Reply

YOGA SLEUTELHANGER

Ik kreeg deze week een yoga sleutelhanger toegestuurd, een 'uitdeelcadeautje'. Hoewel ik de geste nog wel kan waarderen vind ik dit beslist geen yogacadeautje. Het draagt vooral bij aan nog meer plasticvervuiling en is vooral een blijk van verspilling.
lucky touch 28 mei 2018 op 14:19 Reply
Hallo, Dank voor uw bericht. We hebben een aantal Yoga scholen een leuke sleutelhanger Yoga toegestuurd om hen een idee te geven voor een relatiegeschenkje voor hun Yoga leerlingen. Yoga scholen kunnen deze sleutelhanger bijvoorbeeld aan hun visitekaartje hangen. Ik begrijp uw boodschap en excuses daarvoor want we wilde met deze promotie geen irritaties veroorzaken. Vriendelijke groet Karin Jonker van Lucky Touch
José Wijnbergen 21 mei 2018 op 15:44 Reply

Wat een Service !!

Ik heb al een aantal keren superleuke dingetjes besteld, en iedere bestelling is weer een feestje om te ontvangen, elke keer zit er een gelykbrenger bij en nu zelfs een leuke ketting!
Karin is zeer klantvriendelijk dus ik bestel hier heel graag mijn spulletjes
Toos 21 maart 2018 op 18:49 Reply

Gelukszakjes


Ik had 25 gelukszakjes besteld van 7 x 9 cm deze lagen de volgende dag reeds in de brievenbus, helaas bleken deze te klein om dat erin te doen wat ik in gedachten had. Dus heb ik gebeld of ik ze mocht ruilen voor de grotere zakjes van 9 x 12 cm. Dit was geen probleem. De kleinze zakjes gelijk retour afzender en de volgende dag al lagen de grotere zakjes in de bus en dit alles zonder extra (porto) kosten. Echt super.
Suzet 1 februari 2018 op 16:16 Reply

snelle reactie en persoonlijke service

Meteen reactie na mijn bestelling en nog zelfde dag verzonden. Zeer goede service! Bedankt!
Jeron 23 januari 2018 op 05:58 Reply

Bestelling

Ik heb een aantal hele mooie en leuke dingen besteld maar geen bevestiging op de mail gehad dat het verzonden is. Morgen wil ik het geven aan mijn dochter en de rest van de familie als dank voor de steun in de afgelopen periode. Ik hoop dat het nog gaat lukken.
Lucky Touch 24 januari 2018 op 15:51 Reply
Hallo Jeron we hebben contact met elkaar gehad. Als het goed is heeft u de bestelling al ontvangen. :-) Groet Karin van Lucky Touch
Cookie settings
Wij hopen dat u onze geluks Cookies accepteert

Magento Catalog Menu Widget by EMThemes Magento Themes & Magento Templates