Lucky Cat armband Rozenkwarts

€ 9,50

Lucky armband met Lucky Cat


De kralen van dit geluksarmbandje zijn van de edelsteen Rozenkwarts en de Lucky Cat bedel is van porselein.

Lucky Cat is een geluksbrenger uit Japan en China.


-- Leuk gelukscadeautje --


Let op! er zijn verschillende varianten van de gelukskatjes. Het kan zijn dat de Lucky Cat bedel er iets anders uitziet dan op de foto.

Aantal
niet op voorraad


Armband van Rozenkwarts met Lucky Cat


Betekenis Rozenkwarts:

De nadruk van Rozenkwarts ligt in de werking op het hart en het bloed. Het versterkt het verstand (scheppend denken) en voorkomt duizeligheid en ouderdomskwalen. Rozenkwarts bevordert de creativiteit en volwassenheid, daarbij laat het de schoonheid van dingen inzien en is prima tegen liefdesverdriet. Rozenkwarts troost, stimuleert de fantasie, liefde en harmonie. Helpt bij heimwee. Een echte kindersteen die positief werkt voor moeder en kind.


Betekenis Lucky Cat als amulet:

Geluk en bescherming.

De allerpopulairste onder de geluksbrengers in het tegenwoordige Japan en China is de Lucky Cat, Maneki Neko, of wel de "wenkende kat" Er zijn kleine Lucky Cats verkrijgbaar, om op het lichaam te dragen en veel grotere Lucky Cats, soms groter dan levensgroot. Overal kom je Lucky Cats tegen in Japan. In bussen, in huizen en ook veel in winkeletalages, waar de Lucky Cats de klanten wenken om binnen te komen. Oorspronkelijk komt de Lucky Cat uit Japan maar ook in China is het nu een gelukssymbool.

Wilt u een collega, familielid, vriend of vriendin veel geluk en rijkdom toe wensen dan is deze Lucky Cat armband een origineel cadeau.

16.3.001