Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Betaalmethoden

   Hoe kan ik betalen?

   • iDEAL - je betaling komt direct bij ons binnen en je bestelling wordt verwerkt.
   • Bancontact - voor België, je betaling komt direct bij ons binnen en je bestelling wordt verwerkt.
   • PayPal - je betaling komt direct bij ons binnen en je bestelling wordt verwerkt.
   • Overboeking - je kunt bij ons betalen via een Bankoverboeking (orderverwerking duurt langer, ca. 2-4 werkdagen).
   • Zakelijk kopen: voor bedrijven is er de mogelijkheid om op rekening te kopen.


   Achteraf betalen

   Wanneer je als consument achteraf wilt betalen dan is dit in veel gevallen mogelijk. Je kunt dan je bestelling via e-mail aan ons doorgeven met daarbij je naam, factuur- en bezorgadres, telefoonnummer, e-mailadres en betaalgegevens.

   Je ontvangt dan een eerste digitale factuur met daarop het bedrag ter grote van 50% van het totale aankoopbedrag. Na ontvangst van je betaling wordt je bestelling verstuurd.


   Na ontvangst van je bestelling ontvang je binnen enkele dagen een 2e factuur met de resterende 50% van het aankoopbedrag en heb je maximaal 14 dagen de tijd om te betalen.


   Let op! Bij achteraf betalen wordt er altijd een toetsing gedaan. Je keuze om achteraf te betalen leidt niet onmiddellijk tot een overeenkomst met onze webwinkel waarbij je achteraf mag betalen. Lucky Touch houdt zich uitdrukkelijk het recht voor om zonder opgave van redenen je aanvraag af te wijzen. Dit is afhankelijk van de uitkomst van de toetsing. Onderdelen van de toetsing zijn o.a.

   • woonachtig in Nederland en een vaste verblijfplaats (geen postbus);
   • je bent niet failliet verklaard, verkeert niet in surseance van betaling en je staat niet onder bewind (dan wel niet een aanvraag daartoe);
   • je bent beschikkingsbevoegd;
   • de waarde van je bestelling bedraagt maximaal € 100,- inclusief btw.


   Door het verstrekken van je gegevens geef je Lucky Touch nadrukkelijk toestemming om je gegevens te verwerken en zo te kunnen toetsen of je in aanmerking komt om achteraf te betalen. Je verbind je door middel van deze aanvraag om de uit je bestelling voortvloeiende betalingsverplichtingen volledig en tijdig te kunnen en zullen nakomen aan Lucky Touch.


   Lucky Touch brengt € 1,99 inclusief btw in rekening bij iedere bestelling die achteraf betaald wordt. Deze kosten worden in de 1e factuur in rekening gebracht. Je wordt zo spoedig mogelijk ingelicht over het resultaat van de toetsing.

   Internetbetaalprovider Mollie:

   Lucky Touch heeft voor betaalprovider Mollie gekozen. Alle online betaalopdrachten verlopen via Mollie.


   Waarom Mollie? 

   Mollie staat onder toezicht van De Nederlandsche Bank, zijn PCI-DSS Level 1 gecertificeerd en ISO 9001 en ISO 27001. Verder voldoen zij aan alle eisen voor de veiligheid van internetbetalingen, opgesteld door de Europese Bankautoriteit. 


   Betalingen verlopen gewoon via je eigen bank. Je geeft dus geen bankrekening gegevens aan Mollie of Lucky Touch. Mollie legt slechts de koppeling tussen Lucky Touch, je betaalopdracht en jouw bank. Direct na de betaling kun je deze terugzien op je bankrekening. Je bestelling krijgt na betaling de status "Betaling akkoord". Deze koppeling is door Mollie gelegd zodat ook wij weten dat je betaling is gedaan.

   Bezoek de website van Mollie voor meer informatie.

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking

   Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »