Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
      Lucky Touch - Maandag 28 Juni 2021

      Gelukspoppetjes tijdens examen

      Een examen is altijd spannend en natuurlijk hoop je dat je je examen behaald. De periode voor een examen gebruik je voor een goede voorbereiding en uiteraard zorg je ervoor dat je goed uitgerust aan een examen begint. Op de dag van het examen ga je ervoor om je doel te behalen, dat felbegeerde papiertje!


      Examens zijn belangrijke momenten in het leven en een mijlpaal voor diegene die dit traject aflegt. Heb je je doel bereikt dan voelt dit als een grote overwinning en volgt een gevoel van trots.


      Om dit doel te bereiken is een beetje extra geluk natuurlijk altijd meegenomen en dat is nou precies wat gelukspoppetjes te bieden hebben. Het zijn kleine geluksbrengers die als talisman geluk brengen aan degene die hem bij zich draagt.

      gelukspoppetjes brengen geluk tijdens examen

       

      Draag een gelukspoppetje bij je tijdens je examen

      Of je nu examen doet op school, voor je rijbewijs of voor je vaarbewijs, het is altijd spannend en wat extra geluk kun je altijd wel gebruiken. Gelukspoppetjes zijn bedoeld om tijdens zo'n spannend moment als een examen bij je te hebben. Deze kleine geluksbrenger kun je eenvoudig bij je dragen door het gelukspoppetje in je portemonnee, je broekzak, je tas of in het hoesje van je mobiele telefoon te doen.


      Onder het mom baat het niet dan schaadt het niet hebben velen al mogen ervaren dat het geluk ze toekwam door het bij zich dragen van deze kleine geluksbrengers.

      Een gelukspoppetje cadeau geven aan iemand die examen moet doen

      Is er iemand in je omgeving die examen gaat doen, dan is een gelukspoppetje een leuk klein cadeautje om diegene geluk te wensen tijdens zijn of haar examen. Gelukspoppetjes zijn er in veel verschillende soorten zoals:

      • Traditionele Chinese poppetjes
      • Poppetjes in vorm van Boeddha
      • Geluksdiertjes als een lieveheersbeestje, gelukskikker en geluksbijtje
      • Een gelukshoefijzer, gelukshartje en klavertje vier
      • Verschillende thema poppetjes


      Kies het poppetje welke het beste past bij deze persoon en geef de kleine geluksbrenger cadeau. Door het geven van een gelukspoppetje laat je zien dat je betrokken bent bij die persoon en diegene het beste wenst op deze belangrijke dag. Succes verzekerd!


      Op zoek naar wat extra geluk? Of naar een origineel cadeautje om te geven aan iemand die wel watgelukshoefijzer gelukspoppetjes extra geluk kan gebruiken tijdens een examen? Kijk dan eens rond in wereld van gelukspoppetjes die leuk zijn om te geven, niet duur zijn om te kopen (al vanaf € 0,10 cent) en laten zien dat je betrokken bent bij de persoon die examen gaat doen.

      Nieuwtjes, Tips en Weetjes

      Recente artikelen

      Vergelijk 0

      Voeg nog een product toe (max. 5)

      Start vergelijking

      Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »